Скільки РФ готова платити за участь в «Майдані-3». Названа сума

Скільки РФ готова платити за участь в «Майдані-3». Названа сума


Росія готується організувати в Україні протести після 20 травня щодо, буцімто, нелегітимності Володимира Зеленського, сказав в ефірі телемарафону керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко

Ворожа кампанія щодо, буцімто, нелегітимності української влади триватиме протягом всього літа, але зараз окупанти перейшли до її другого етапу, відзначив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко.

Скільки РФ готова платити за участь в «Майдані-3». Названа сума

Андрій Коваленко

За його інформацією, в соцмережах вже створена сила силенна сторінок, через яких ворог закликає українців виходити на протести у 20-их числах травня. Експерт підкреслив, що творці цих сторінок знаходяться за межами України.

Більше того, як підкреслює Коваленко, у ці дні терористична Росія планує організувати в Україні акції протесту та вивести людей на вулиці. За участь в таких заходах, ворог навіть обіцяє заплатити.

За його інформацією, ворог хоче отримати "картинку" протестів. Саме тому загарбники пропонують по 100 гривен в годину, щоб людина просто прийшла і постояла на Майдані.

Тобто, підкреслив Коваленко, мова йде про абсолютно штучну операцію, завдання якої створити враження того, що президент Володимир Зеленський є нелегітимним очільником України. І саме тому, буцімто, з ним не можна буде ні про що домовлятися у майбутньому.

Окрім того, додав експерт, меседжі про, буцімто, нелегітимність Зеленського Росія намагається просувати також і на Заході. Російські загарбники говорять про буцімто нелегітимність українського президента і абсолютну легітимність кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Як відзначив Коваленко, саме такими безглуздими меседжами росіяни хочуть ще й зірвати Глобальний саміт миру, який у червні повинен відбутися в Швейцарії. Теза, яку вони хочуть нав’язати, це безперспективність саміту, адже президент Зеленський не є легітимним очільником України.

Нагадаймо, портал "Коментарі" розповідав, нещодавно у ворожій розвідці розповсюдили брехливу інформацію, що США хочуть замінити Володимира Зеленського.