Відомий український співак заявив, що не бачить себе військовим

Відомий український співак заявив, що не бачить себе військовим


Андрій Кравченко має військову професію

Виконавець Андрій Кравченко, якого часто приймають за Олега Винника і говорять, що він — його копія, висловивсь про своє ставлення до мобілізації та про те, чому не знаходиться в лавах ЗСУ.

Відомий український співак заявив, що не бачить себе військовим

Андрій Кравченко (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання Аліни Доротюк він зазначив, що стоїть на обліку, у військкомат ходив ще на початку повномасштабної російської війни.

"Я був не в теробороні, а чергування були в селі в Кіровоградській області. Ми там чергували. Я проходив військову комісію. Зараз будемо оновлювати. Якщо буде потрібно на фронт, то я піду. Якщо я там буду потрібен. Але якщо дивитися об’єктивно, де я можу зробити більше на даному етапі? Або на фронті, як, наприклад командир взводу. Чи на сцені, де я можу морально психологічно забезпечити мільйони людей?" — відповів співак.

Він сказав, що сам — військовий психолог. Тому в час війни морально-психологічне забезпечення теж є важливим.

"Військовий психолог може сісти і пограти на гітарі для своїх побратимів, і тим самим вони будуть забезпечені на півроку вперед. А може просто керувати штурмовою бригадою чи ротою. Я себе поки що військовим не бачу. Дійсно, якщо йти з автоматом захищати... якщо дивитися об’єктивно. Думаю, що можу тут більше зробити. Але якщо потрібно буде, то піду", - підсумував Андрій Кравченко.

Нагадаймо, що "Коментарі" писали про те, що "син" Олега Винника відрікся від артиста. Український виконавець Андрій Кравченко зізнавсь, що його часто плутали з іншим виконавцем Олегом Винником, що пропав з медійного середовища ще на початку повномасштабної війни РФ в Україні. Як говорять, співак виїхав до Німеччини.