"Укрпошта" оголосила тендер на закупівлю 100 вантажівок за кошти ЄБРР



укрпошта

"Укрпошта" в рамках спільного проєкту з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) оголосило тендер на закупівлю 100 вантажівок із супутніми послугами Full service за проєктом розвитку логістики "Укрпошти", реалізація якого планується в 2024-2025 роках.

Згідно з повідомленням на порталі Prozorro з посиланням на тендер, пропозиції приймаються до 29 січня 2024 року, передає Інтерфакс-Україна.

"Оновлення автопарку сучасними вантажівками дозволить скоротити час на доставку. Наявність надійного транспорту допоможе безперешкодно доставляти пошту, посилки та інші вантажі населенню України та партнерам. Це ще один крок у трансформації "Укрпошти" до надання сучасних послуг", – сказано в повідомленні.

Проєкт фінансується за рахунок кредитних коштів/гранту, наданого ЄБРР.

Наприкінці грудня 2023 року планується проведення роз’яснювальної онлайн-зустрічі із зацікавленими постачальниками, де вони зможуть поставити питання щодо тендерної документації.

Як повідомлялося, до 15 січня 2024 року "Укрпошта" та ЄБРР приймають тендерні пропозиції на постачання 250 автомобілів (фургонів вантажопідйомністю не менше 1750 кг) із супутніми послугами щодо проекту розвитку логістики для реалізації у 2024 році.

У жовтні 2020 року уряд України схвалив залучення 63 млн євро кредиту від ЄБРР на реалізацію проєктів АТ "Укрпошта" "Логістична мережа" та "Сільське відділення".

У березні 2021 року в рамках проекту з ЄБРР було укладено договір із компанією VIDI на закупівлю для пересувних відділень 1860 автомобілів Сitroen Berlingo L2 Worker загальною вартістю 1,3 млрд₴

Станом на 30 вересня "Укрпошта" має 27,36 тис. точок присутності, у яких працює 35 тис. співробітників. Чистий дохід у січні-вересні 2023 року становив 8,36 млрд₴

Автор: Галина Ялівець