5 дитсадків у Ірпені обладнали інтерактивними дошками

5 дитсадків у Ірпені обладнали інтерактивними дошками


5 дитсадків у Ірпені обладнали інтерактивними дошками

Наразі вже п’ять ірпінських садочків задовольнили свої потреби в інтерактивному обладнанні, отримавши сучасні інтерактивні дошки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Завдяки новим технологіям діти мають змогу: розвивати логіку та пізнавати світ, використовуючи сенсорні технології; шукати асоціації, сортувати предмети, фрукти та овочі тощо; отримувати базові дошкільні знання у веселій та інтерактивній формі; дивитись пізнавальні відеоматеріали; програвати відео та музику для занять з танців. Заняття йдуть на користь також дітям з особливими освітніми потребами.

Джерела фінансування обладнання різні: "Лісова пісня" та "Бджілка" отримали дошки від німецьких партнерів – власників дитячого садочка "Незабудка" у місті Франкфурт-на-Майні, "Колібрі" – за ініціативи посла Туреччини в Україні, "Знайко" – придбали за кошти департаменту освіти КОВА. Садок "Смайлик" придбав медіа-комплект з власного бюджету.

Разом з управлінням освіти та науки ІМР щиро дякуємо благодійникам за допомогу. Звертаємо увагу наших партнерів на потребу в забезпеченні інтерактивним обладнанням всіх дошкільних закладів освіти Ірпінської громади і прошу по можливості долучитися до розвитку нашого дошкілля,

— повідомив міський голова.

Нагадаймо, що в Ірпінській громаді адміністративні будівлі двох старостинських округів та модульні містечка обладнали "тривожними кнопками" Муніципальної варти.