В РФ заявили, що обміни полоненими з Україною продовжаться: "Будемо розмовляти хоч із чортом"



Читать на русском

В РФ заявили, що обміни полоненими з Україною продовжаться:

В РФ заявили, що обміни полоненими з Україною продовжаться: "Будемо розмовляти хоч із чортом"

У Держдумі наголосили, що у країни-агресора "немає іншого виходу" і вони будуть "розмовляти з урахуванням усіх реалій, всіх подій" та розумінням того, з ким "мають справу".

Голова комітету Державної думи з оборони РФ Андрій Картаполов заявив, що обміни військовополоненими з Україною продовжуватимуться, попри падіння літака Іл-76 на території Бєлгородської області. Про це повідомляє російський "Интерфакс".

"Ми не можемо кинути наших хлопців і тому будемо розмовляти хоч із чортом, працюватимемо хоч із нечистим, але нам треба наших хлопців витягувати, у нас немає іншого виходу", — сказав Картаполов журналістам у четвер, 25 січня.

Крім того, за словами голови комітету Держдуми з оборони, Росія буде "розмовляти з урахуванням усіх реалій, всіх подій" та розумінням того, з ким вони "мають справу".

Напередодні, 24 січня, Картаполов заявив кореспонденту Telegram-каналу Shot, що про обмін полоненими з Україною після падіння літака Іл-76 "йтися не може". Крім того, він звинуватив Україну в авіакатастрофі, вказавши, що літак був збитий трьома ракетами, випущеними або ЗРК Patriot, або ЗРК IRIS-T.