"Син" Олега Винника відрікся від артиста, який поїхав за кордон

"Син" Олега Винника відрікся від артиста, який поїхав за кордон


Андрій Кравченко розповів , як йому дошкуляли через схожість з Олегом Винником

Український виконавець Андрій Кравченко зізнавсь, що його часто плутали з іншим виконавцем Олегом Винником, що пропав з медійного середовища ще на початку повномасштабної війни РФ в Україні. Як говорять, співак виїхав до Німеччини.

Андрій Кравченко (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання Аліни Доротюк Андрій Кравченко детально пояснив, що ніколи не пробував співпрацювати навіть з членами команди Винника, і в них з цим артистом немає нічого спільного.

Ще Андрія частенько звинувачують і хейтять, що він посів місце Олега Винника, коли останній покинув Україну.

"Я нікого не змушував переходити до мене. Я завжди кажу, що нас вистачить на всіх. Українського шоу-бізнесу не так багато, щоб я зайняв нішу. Вона сама займається. Чи щасливий я від цього? Я не можу сказати. Я бачу, що щасливі люди від моїх пісень", - каже український співак.

Як продовжив Кравченко, тепер його все менше плутають і не приписують схожість із Винником, а поціновують за талант.

"Зараз усі знають, хто такий Андрій Кравченко, і приходять на Андрія Кравченка вже. Раніше на вулиці зупиняли, запитували: "А ви не Олег?" Кажу: "Ні". Вони: "А може ви його син, брат?" Це було для мене нормою", — розповів Андрій Кравченко.

Нагадаймо, що "Коментарі" писали про те, що син відомого російського співака, який активно підтримує Путіна, відрікся від нього. Відомий співак з РФ Михайло Шуфутинський повідомив, що його син перестав спілкуватись з ним, справжня причина – не його підтримка війни в Україні, а нова дівчина артиста.

Як розповів Шуфутинський, його менший син Антон взагалі не переносить його молоду обраницю Світлану Уразову. Старший син Михайла Шуфутинського намагавсь поговорити із своїм братом і роз’яснити йому ситуацію, що склалась, але поки ці старання не увінчались успіхом.