Абхази і монголи: в Росії видали рейтинг країн, з яких до них досі їздять туристи, але закликали не відвідувати їх у відповідь



Читать на русском

Абхази і монголи: в Росії видали рейтинг країн, з яких до них досі їздять туристи, але закликали не відвідувати їх у відповідь

Абхази і монголи: в Росії видали рейтинг країн, з яких до них досі їздять туристи , але закликали не відвідувати їх у відповідь

Через повномасштабну війну в Україні Росія стала вигнанцем у світі, тож поважаючі себе туристи десятою дорогою оминають терористичну країну. Однак пропагандисти продовжують з піною біля рота доводити світу, що їхні брудні пляжі в Сочі та фашистська Z-культура цікавлять іноземців.

Так, днями росЗМІ видали рейтинг країн, звідки до РФ досі приїжджають туристи. В лідерах, звісно, пострадянські держави, а ще Монголія, Китай та окупована Абхазія. Проте є нюанс – самих росіян закликають уникати візитів у відповідь.

Згідно даних РФ, до країни найохочіше їдуть туристи з Абхазії (352 тисячі людей), Китаю (139 тисячі) та Монголії (115 тисяч туристів). Під пострадянськими країнами росіяни, скоріше за все, мали на увазі "дружню" Білорусь, куди самі найчастіше їздили у 2023 році.

Дані були зібрані в кінці літнього сезону цього року, що свідчить про те, що ні європейці, ні американці, ні жителі інших цивілізованих країн не прагнуть ближче познайомитися з "русскім міром".

Абхази і монголи: в Росії видали рейтинг країн, з яких до них досі їздять туристи, але закликали не відвідувати їх у відповідь  qhtiqzuitdiqerant

Самих громадян РФ попереджають, що відвідувати окуповану Абхазію у відповідь не варто, бо там російських туристів ні в що не ставлять і не нехтують можливістю надурити.

Автор російського блогу про подорожі Дмитро Петров нещодавно вирішив нанести абхазам візит у відповідь. Він довго і ретельно підбирав екскурсовода, взяв з собою друзів і вирушив на відпочинок до доволі пристойного закладу, де його "кинули" на гроші, вписавши в рахунок більшу суму.

"Офіціант на пред’явлену претензію безглуздо посміхався і вдавав, що нічого не розуміє. На допомогу прийшов гід – пообіцяв розібратися і зник у глибині ресторану. Звичайно, гроші ніхто не повернув. Гід та офіціант діяли заодно", – пишуть у російських ЗМІ.

Крім цього, росіян попереджають, що подорож до Китаю також може стати проблематичною. Так, протягом серпня російських туристів, які намагалися проїхати по безвізовому режиму, безцеремонно розвернули назад.

Абхази і монголи: в Росії видали рейтинг країн, з яких до них досі їздять туристи, але закликали не відвідувати їх у відповідь