Хто вбив Slim Shady?: влітку 2024 року зʼявиться новий альбом Емінема *

Хто вбив Slim Shady?: влітку 2024 року зʼявиться новий альбом Емінема


Влітку 2024 року вийде новий альбом американського репера Емінема — The Death of Slim Shady (Coup De Grâce). Він буде вже 12 у карʼєрі музиканта.

Про це 26 квітня розповідає Variety.

The Death Of Slim Shady — це продовження 11-го студійного альбому репера 2020 року Music to Be Murdered By, який очолив чарт Billboard 200, ставши для музиканта 10-м поспіль у топі.

У трейлері репортер повідомляє новину про смерть альтер его Емінема у стилі справжнього кримінального шоу "Нерозгадані таємниці" (Unsolved Mysteries), де ставиться питання: "Хто вбив Slim Shady?".

У відео також зʼявляється 50 Cent (який заявляє, що "він не друг, він психопат"), вінтажні кадри з детройтським репером та закривавлений ніж. А також і сам Емінем, який заявляє: "Я знав, що для Сліма це лише питання часу".

Слім Шейді (Slim Shady) називають альтер его музиканта, починаючи з його альбомів Slim Shady EP 1997 року та The Slim Shady LP 1999 року. Від імені цього персонажа репер виконував найбільш агресивні та жорстокі тексти.

Хто такий Емінем

Емінем (справжнє імʼя якого Маршалл Брюс Метерз III)  американський репер, музичний продюсер, композитор і актор. Rolling Stone зараховує його до списку 100 найвеличніших артистів всіх часів, називаючи "королем хіп-хопу".

За свою карʼєру видав уже 11 альбомів, які посідали перше місце на Billboard 200 і п’ять синглів у Billboard Hot 100, які очолювали чарт. Загалом на його рахунку 15 "Ґреммі", зокрема він отримував нагороди за найкращі реп-альбоми.

У 2002 році Емінем знявся в напівавтобіографічній хіп-хоп-драмі "Восьма миля". Він навіть отримав премію "Оскар" за найкращу пісню до фільму, став першим реп-артистом, який виграв цю нагороду.

У січні 2020 року репер несподівано випустив свій останній на цей момент альбом Music to Be Murdered By. А у 2022 році його включили до Зали слави рок-н-ролу.