Футболіст "Шахтаря" відреагував на те, що сталося в Ізраїлі: "Люди вбиті, зґвалтовані та викрадені терористами"



Читать на русском

Футболіст

Футболіст "Шахтаря" відреагував на те, що сталося в Ізраїлі: "Люди вбиті, зґвалтовані та викрадені терористами"

Футболіст "Шахтаря" та молодіжної збірної Ізраїлю Став Лемкін емоційно прокоментував атаку на свою країну бойовиками терористичного угрупування ХАМАС. У себе в Instagram 20-річний уродженець Тель-Авіва розмістив пронизливий пост.

"Ізраїль страждає від однієї з найжахливіших атак у нашій історії. Півкраїни ховається в укриттях після запуску понад двох тисяч ракет. Люди вбиті, зґвалтовані та викрадені терористами. Цілі поселення перебувають у заручниках. Зупиніть лицемірство! Сьогодні ми, а завтра ви! Терор — це терор! Моє серце з усім моїм народом", — написав Лемкін, додавши тег "Підтримайте нас".

 rxidteiqeqiqrhant

Як повідомляв OBOZREVATEL, вранці 7 жовтня із сектора Газа по території Ізраїлю було випущено тисячі ракет. Жителям південних та центральних міст наказали триматися поблизу укриттів та подбати про власну безпеку. У свою чергу армія Ізраїлю почала завдавати авіаударів Палестиною.

Варто зазначити, що палестинські терористи цілеспрямовано вбивають мирних жителів Ізраїлю. У соцмережі оприлюднено жахливі кадри з убитими цивільними. Більше того, бойовики ХАМАС знущаються над тілами загиблих людей.