Тендер на вивезення сміття на понад 4 мільйони у Миколаєві провели без аукціону

Тендер на вивезення сміття на понад 4 мільйони у Миколаєві провели без аукціону


ФОТО: Transparency International

Адміністрація Заводського району уклала чергову угоду на вивезення великогабаритного сміття із компанією "Микгазпослуга" без аукціону .

Про це повідомив "Антикорупційний вимір" з посиланням на дані системи електронних закупівель Prozorro.

Вартість робіт складає 4,3 мільйона бюджетних гривень.

Угоду, яка буде діяти до 31 грудня 2024 року, уклали без проведення відкритих торгів.

ТОВ "Микгазпослуга" підписує з миколаївськими чиновниками подібний договір далеко не вперше. Наразі компанія вже встигла укласти угод на загальну суму 36,5 мільйона бюджетних гривень.

Товариство зареєстрували у 2015 році в Миколаєві. Статутний капітал компанії складає 1,3 тисячі гривень.

Власником компанії є миколаївець Андрій Мамонтов, який у 2015 році балотувався до Миколаївської міської ради від партії "Відродження".

Він також пов’язаний з низкою інших підприємств. Одне з них ТОВ "Схід-Захід-енерго", де він є керівником компанії. Це товариство також отримує бюджетні кошти, вже уклавши угод на загальну суму 13,8 мільйона гривень.

Також у Миколаєві знайшли "підводні камені" при будівництві ліцею. Громадські організації знайшли наявність політичних зв’язків та завищені ціни на будівельні матеріали в тендері на відбудову миколаївського ліцею. Сума завищень досягає півтора мільйона гривень.

А Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради провело торги на постачання 5 тисяч штук шиферу. Переплата на його постачання складає близько 75 тисяч гривень.

Крім цього, військових службових осіб Миколаївського квартирно-експлуатаційного управління командування сил логістики ЗСУ підозрюють у закупівлі деревини для потреб оборони за завищеними цінами. Їх підозрюють у привласненні десяти мільйонів гривень.