Росія: через пожежу на заводі у Воронежі загинули троє людей – МНС



Державне агентство «РИА Новости» уточнює, що загоряння сталося за адресою вулиця Сонячна, 33. Там розташовується електромеханічний завод «ЕНІКмаш-В»

У російському Воронежі на електромеханічному заводі вранці у понеділок сталася велика пожежа в одному із цехів. МНС повідомляє, що загинули троє людей, ще двоє постраждали. Пожежу зрештою загасили, повідомляє російська служба Радіо Свобода.

Державне агентство «РИА Новости» уточнює, що загоряння сталося за адресою вулиця Сонячна, 33. Там розташовується електромеханічний завод «ЕНІКмаш-В».

Агентство ТАСС повідомляє, що горів цех із виробництва електрообладнання. За даними МНС, площа пожежі становила 500 квадратних метрів. Причина займання невідома.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну російські регіони, зокрема, об’єкти промисловості, регулярно зазнають обстрілів та атак безпілотників. Є руйнування та жертви. Міноборони Росії стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Здебільшого Київ ці повідомлення не коментує. У Росії також почастішали випадки пошкоджень та підпалів об’єктів критичної інфраструктури.

Форум