Родина з Бучанщини отримала нове житло за програмою "єВідновлення"

Родина з Бучанщини отримала нове житло за програмою "єВідновлення"


Родина з Бучанщини отримала нове житло за програмою

Родина з Блиставиці Бучанської громади, будинок якої було зруйновано вщент обстрілом з гвинтокрила, отримала нове житло за програмою " єВідновлення "

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

Під час окупації Бучанської громади будинок пані Анни було зруйновано вщент: його обстріляли рашисти із гвинтокрила 25 березня. На щастя, тоді родина не постраждала, адже змогла евакуюватися. Про знищений будинок їм повідомили сусіди.

Тож родина пані Анни подала заявку по програмі єВідновлення та отримала сертифікат за зруйноване житло. Вони його успішно реалізували й придбали нову квартиру.

Кожен, чия оселя постраждала в ході бойових дій, може скористатися цією послугою. Детальну інструкцію порядку подачі заяв на отримання компенсації відновлення свого помешкання можна прочитати за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати у Центрі надання адміністративних послуг за адресою: м. Буча, вул. Енергетиків, 12, за телефонами: 096-322-09-94, 04597-400-41, а також у Вашому старостаті.

Нагадаймо, що двом військовим рф повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни за їхні дії в селі Здвижівка на Бучанщині.