У Києві прокурори відстояли вирок зловмиснику, який розбещував у ліфті 12-річну дівчинку



У Києві прокурори відстояли вирок зловмиснику, який розбещував у ліфті 12-річну дівчинку

У Києві прокурори відстояли вирок зловмиснику, який розбещував у ліфті 12-річну дівчинку

У Києві прокурори відстояли вирок чоловіку, якого визнали винним у розбещення 12-річної дівчинки у ліфті. Подія сталась у серпні 2023 року в Святошинському районі столиці.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Наступні 5 років зловмисник проведе за гратами.

"Ювенальними прокурорами Святошинської окружної прокуратури у суді доведено, що у серпні 2023 року, переслідуючи 6-класницю, зловмисник зайшов за нею у під’їзд будинку у Святошинському районі Києва, де у ліфтовій кабіні вчинив розпусні дії щодо малолітньої. Крім цього, під час затримання злочинця працівниками поліції було виявлено у нього наркотичний засіб метадон, який він придбав та зберігав для власного вживання без мети збуту", – розповіли в пресслужбі.

У ліфті розбещував 12-річну дівчинку: у Києві прокурори відстояли вирок зловмиснику qrxiquikhiquhant

Рішенням Святошинського районного суду 25-річного чоловіка засуджено до 5 років позбавлення волі. Окрім того, він був внесений до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

"Не погоджуючись із призначеним покаранням, обвинувачений подав апеляційну скаргу, в якій просив суд призначити більш м’яке покарання. Завдяки принциповій позиції прокурорів Київської міської прокуратури апеляційну скаргу залишено без задоволення, вирок суду першої інстанції – 5 років позбавлення волі – без змін", – додали в пресслужбі.

У ліфті розбещував 12-річну дівчинку: у Києві прокурори відстояли вирок зловмиснику