Обстріл РФ вокзалу у Балаклії: кількість поранених зросла до десяти – влада



На фото центр міста Балаклія на Харківщині, яке Збройні сили України звільнили від військ РФ. Україна, 10 вересня 2022 року

На Харківщині кількість поранених внаслідок російського ракетного удару по Балаклії зросла до десяти, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Кількість постраждалих зросла до десяти. Поранені дві жінки 37, 48 років та 55-річний цивільний чоловік», – зазначив Синєгубов.

Раніше в ОВА повідомили, що війська РФ вдарили ракетою по залізничному вокзалу, коли люди перебували у пасажирських вагонах електропоїзда «Харків – Ізюм».

Постраждалі зазнали вибухових трав різного ступеня. Було відомо про сімох поранених.

«У будівлі залізничного вокзалу вибиті вікна та пошкоджений дах. Також пошкоджений і електропотяг, який у момент обстрілу був на відстані 15 метрів від епіцентру влучання», – розповів Синєгубов.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум