Представники Броварської громади відвідали німецькі міста-побратими



Представники Броварської громади відвідали німецькі міста-побратими

Броварська громада уклала міцне міжнародне партнерство з німецькими містами Єна та Ерланген , розвиваючи співпрацю у різних сферах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Броварської міської громади.

У 2023 році підписана тристороння угода засвідчила активний обмін у культурних, економічних та спортивних ініціативах. Офіційний візит у Німеччину, який здійснила делегація з міським головою, визначив конкретні напрямки подальшої співпраці.

Варто зазначити, що Броварську громаду можна вважати надійним міжнародним партнером, про що свідчать численні обміни у різних сферах. Зокрема, у 2022 році, у скрутні для України часи, громаду підтримали німецькі міста Єна та Ерланген. Солідарне партнерство переросло у активні зв’язки, скріплені укладеною у 2023 році тристоронньою угодою про співпрацю.

Це і участь у спортивних змаганнях з бігу та футболу, уроки “Петриківського розпису” для німецьких друзів, наукова конференція про історію та культуру Броварів та Ерлангену, виставка картин німецького фотохудожника Отмара Візенеггера у Броварах, встановлені контакти між комунальними підприємствами, відділами міських рад, навчальними закладами і, звичайно, численна допомога від німецьких партнерів у вигляді побутових товарів, реанімобілів та комунальної техніки.

Нагадаймо, що Фастівська громада отримала допомогу від німецьких партнерів.