Партизани "Атеш" розвідали базу російських військових в Кронштадті і зробили натяк на "бавовну"



Партизани

Партизани "Атеш" розвідали базу російських військових в Кронштадті і зробили натяк на "бавовну"

Агенти військового руху українців і кримських татар "Атеш" провели розвідку бази військово-морських сил РФ у порту Кронштадта. Там, на острові Котлін, базується 3 окремий дивізіон підводних човнів і 105 бригада кораблів охорони водного району.

Наразі у порту немає цивільних судів, тому, вважають в "Атеш", настав час відвідати цей об’єкт "бавовні". Подробиці оприлюднено в "Telegram"-овому каналі руху.

Агенти  qkxiqdxiqdeihrant

"Агенти "АТЕШ" побували на острові Котлін і перевірили,як справи в порту Кронштадта. Як нам відомо, у місті базується 3 окремий дивізіон підводних човнів і 105 бригада кораблів охорони водного району. Також, за нашою інформацією, з порту повністю зникли цивільні судна У причалів пришвартовані тільки військові, камуфльовані сірим кольором. Винятком є лише білий цивільний буксир, який у зимовий час ходив по колу гавані, щоб розбивати кригу", – зазначено у повідомленні.

Агенти

Агенти

Агенти

Агенти "Атеш" нагадали про те, що у грудні 2022 року на території Кронштадтського морського заводу горіло одне із суден. Тих, завдяки кому це сталося, російські силовики так і не знайшли.

"Ми вважаємо, що настав час влаштувати невелике "прожарювання" Балтійському флоту", – багатозначно додали в русі.

Там також зазначили, що засобів ППО на острові не помічено. І закликали тих, хто живе неподалік порту і хоче допомогти російським кораблям у ньому "зігрітися", зв’язуватися з координаторами руху: @Wladimir_atesh_ua.