Гендиректор "Лісів України" анонсував жорсткі кадрові чистки на всіх рівнях



болоховець

В державному підприємстві "Ліси України" обіцяють в найближчий час представити результати спільної з правоохоронцями роботи і провести масштабні кадрові зміни.

Про це гендиректор держпідприємства Юрій Болоховець написав у "Фейсбуці".

"Починаємо жорсткі кадрові чистки. На всіх рівнях. Протягом року безпека ДП "Ліси України" фіксувала факти порушень, збирала інформацію, проводила службові розслідування, передавала матеріали правоохоронцям. Це була величезна робота, яка вимагає часу. Але маємо реальний результат. Поки що без деталей. Скоро про все дізнаєтеся", – написав очільник "Лісів України".

Як повідомлялося, за підсумками дев’яти місяців 2023 року прибуток ДП "Ліси України" збільшився до 2,6 млрд грн, що в десять разів більше, ніж галузь заробляла до початку реформи, за часів держлісгоспів. В ДП пояснюють, що причиною збільшення прибутку є низка кроків із детінізації та збільшення ефективності управління.

Нагадаймо, державне підприємство "Ліси України" створене минулого року, компанія – найбільший лісокористувач України, в її управлінні перебуває 6,7 млн га лісів.

Автор: Михайло Орлюк