ДБР повідомило про підозру в держзраді екснардепу Рабіновичу



Picture

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Державне бюро розслідувань (ДБР) оголосило підозру екснардепі від забороненої проросійської ОПЗЖ. Про це повідомляє ДБР.

Він розповсюджував серед населення та політичного керівництва країн Європейського Союзу антиукраїнську пропагандистську інформацію.

Зазначається, що Вадим Рабінович у своїх численних виступах та інтерв’ю оприлюднював маніпулятивні висловлювання, що несли шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості, державній, економічній та інформаційній безпеці України.

А його пропагандистська діяльність допомагала керівництву російської федерації досягати своїх військово-політичних цілей та забезпечувала рф ідеологічну допомогу в проведенні підривної діяльності проти України.

Раніше BAGNET повідомляв, що 24 липня підозру в державній зраді отримав чинний народний депутат від ОПЗЖ Олександр Пономарьов.

Крім того, колишньому народному депутату Євгенію Мураєву повідомили про підозру в державній зраді через використання телеканалу "Наш" для поширення російської пропаганди.

Підготував: Сергій Дага