На Бахмутському напрямку загинув воїн бригади «Едельвейс» із Тернопільщини



На Бахмутському напрямку загинув воїн бригади «Едельвейс» із Тернопільщини

На Бахмутському напрямку загинув воїн бригади « Едельвейс » із Тернопільщини

У боях за Україну на сході загинув військовослужбовець Ігор Безкоровайний із Тернопільської області. Він служив стрільцем-гранатометником у лавах легендарної бригади "Едельвейс".

Захисникові навіки лишилося 38 років. Про важку втрату повідомили в Скориківській об’єднаній територіальній громаді.

Ігор Михайлович Безкоровайний, 1986 року народження, був із села Токи Тернопільського району (колишній Підволочиський). Він захищав Батьківщину з грудня 2022-го.

На Бахмутському напрямку загинув воїн бригади  qkxiqdxiqdeihrant

Старший солдат зенітного артилерійського взводу 10-ї окремої гірсько-штрумової бригади "Едельвейс", мужній воїн був стрільцем-гранатометником. Торік у листопаді наказом Головнокомандувача ЗСУ нагороджений почесним нагрудним знаком "Хрест Хоробрих".

Загинув захисник 10 квітня від поранень, отриманих у боях на Бахмутському напрямку. У нього залишилися батьки та сестра.

На Бахмутському напрямку загинув воїн бригади

Колишній голова Тернопільської ОДА Степан Барна, який від початку повномасштабного вторгнення захищає Україну, розповів, що раніше служив із Ігорем в одному підрозділі ударних безпілотних авіаційних систем мотопіхотного батальйону 10-ї ОГШБр.

"Найважчі втрати – це втрати побратимів… Війна не вибирає. Жорстока і безжальна забирає найкращих з нас… Добрий, справжній, сміливий, відважний. Ігорю Безкоровайному було 38 років. Вічна пам’ять Герою… Помстимося!" – нависав він.

На Бахмутському напрямку загинув воїн бригади

Про місце та час зустрічі траурного кортежу та прощання з полеглим військовим буде повідомлено додатково.

"Щиро співчуваємо сім’ї Героя. Сумуємо разом із вами. На жаль, словами не загоїти у зболеному серці матері, батька, сестри, усіх рідних болючу рану втрати. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!" – зазначили в громаді.