За декілька днів до смерті Меттю Перрі поділився фото з місця, де помер



Зірки серіалу «Друзі» не стало у віці 54 років.

Смерть відомого американського актора та режисера, зірки серіалу «Друзі» Меттью Перрі стала справжнім шоком для його друзів та шанувальників.

Актор помер 28 жовтня у віці 54 років. Його тіло знайшли у власному маєтку в Лос-Анджелесі у джакузі. Прихильники артиста знайшли у його загибелі збіг, що лякає. Буквально за декілька днів до смерті Перрі на своїй сторінці в Instagram оприлюднив світлину, яка була зроблена в тому самому джакузі, у якому згодом його знайдуть мертвим.

На знімку Перрі релаксує на тлі вечірнього неба, дивиться вдалечінь і слухає музику в навушниках: «О, тепла вода, яка бурлить навколо, змушує вас почуватися добре? Я Меттман», — підписав фото Перрі.

Це остання фотографія, яку перед смертю у своєму фотоблогу розмістив Меттью Перрі.

Нагадаймо, що зірка серіалу «Друзі» Меттю Перрі помер 28 жовтня. Іноземні ЗМІ поділилися новими подробицями смерті актора. Перед загибеллю він декілька годин грав у піклбол, а потім повернувся додому, щоби прийняти ванну. Що з артистом щось негаразд відчув його помічник, який намагався до нього додзвонитися. Після того, як Перрі перестав виходити на зв’язок його асистент захвилювався і викликав поліцію до його будинку.