Відреагували на "Новочеркасск": із Феодосії "втекли" вантажівки з краденим зерном



Читать на русском

Відреагували на

Відреагували на "Новочеркасск": із Феодосії "втекли" вантажівки з краденим зерном

Російська влада терміново перевозить зерно з одного кримського порту в інший, розповіли журналісти. При цьому обидва порти активно використовують для вивезення краденого збіжжя з України.

На дорозі біля Феодосії помітили колону зерновозів, які рухались у напрямку Керчі. При цьому з Керчі, так само як з Феодосії, російська влада регулярно вивозить за кордон зерно, вкрадене в українських фермерів. Про події на окупованому Кримському півострові розповіли на порталі "Крим. Реалії".

Журналісти порталу отримали світлину, зроблену під Феодосією. На світлині видно п’ять зерновозів, які стоять один за одним на шосе. Указується, що вантажівки прямують в Керч — їх помітили зранку 27 грудня, через добу після влучання по ВДК "Новочеркасск".

Зерновози РФ, Крим, Феодосія, порт qhtixhiqttiuzant

Зерновози РФ на дорозі з Феодосії в Керч

Фото: Крим. Реалії

Автори "Крим.Реалії" нагадали, що саме через Феодосію російська влада вивозить зерно, вкрадене в Україні. Наприклад, восени усі залізничні колії біля порту були забиті вагонами з зерном, а у порту помітили балкер FEDOR (IMO 9431977, MMSI 273294380), який вже ловили на перевезення краденого. Окрім того, у порту Керчі також бачили чотири вантажних судна, на яких закрили назви та ідентифікаційні номери.