Російські загарбники вночі завдали двох ракетних ударів по Кураховому



Російські загарбники вночі завдали двох ракетних ударів по Кураховому, внаслідок чого поранили 15 цивільних мешканців міста.

Про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Вночі росіяни завдали двох ракетних ударів по Кураховому — поранили 15 цивільних, пошкодили 20 багатоповерхівок. Також у громаді пошкоджено медичний заклад у Гострому, обстріляно Острівське», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що напередодні зранку росіяни обстріляли відносно віддалене від фронту Родинське Покровської громади, де пошкодили 16 будинків. Також під ударом тилова Удачненська громада — у Молодецькому поранено людину.

На Волноваському напрямку Вугледар зазнав двох авіаударів і 35 артобстрілів, під вогнем Новоукраїнка. У Зеленому Гаю Комарської громади поранено людину, пошкоджено приватний будинок і сім багатоповерхівок.

За інформацією ОВА, на Донецькому напрямку, окрім Курахового, під постійними обстрілами були Красногорівка, Максимільянівка і Єлизаветівка Мар’їнської громади. На ранок росіяни тричі ударили по Авдіївці — в зоні ураження п’ять вулиць. У Гродівській громаді обстріляні Прогрес, Вовче і Євгенівка.

На Горлівському напрямку у Торецьку було поранено одну людину, пошкоджено інфраструктурний об’єкт і три будинки, ще один будинок пошкоджено у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджено промислову будівлю.

На Лисичанському напрямку пошкоджено чотири будинки у Званівці, у Лиманській громаді внаслідок обстрілів зайнялися дві пожежі.

«Аргумент»