Подоляк зробив нову заяву про майбутнє війни з РФ, – "Нікому не вдасться відсидітися осторонь"



Читать на русском

Подоляк зробив нову заяву про майбутнє війни з РФ, –

Подоляк зробив нову заяву про майбутнє війни з РФ, – "Нікому не вдасться відсидітися осторонь"

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що тривалість та результат російсько-української війни визначить воля, необхідна для обов’язкових жорстких рішень. За його словами, воля має підкріплюватись ресурсами, зокрема, військовим виробництвом.

Подоляк підкреслив, що від усіх цих факторів залежить, зокрема, тривалість та фінал війни з РФ. Про це він написав у своєму Telegram.

Радник глави ОП зазначив, що на сьогоднішній день політична воля дозволяє об’єктивно оцінити природу російського режиму, його мотивацію та передбачати ризики, які цей режим продовжує нести. У зв’язку з цим Подоляк заявив, що вольові своєчасні рішення мають підкріплюватися ресурсами – математично вивіреними та такими, що забезпечують точність оцінки поточного етапу війни.

"Ресурси – це, зокрема, й спільні інвестиції у військові виробництва, що дають технологічну перевагу в окремих елементах наступальних, контрнаступальних та оборонних дій. У будь-якому разі сьогодні нікому не вдасться відсидітися осторонь", – заявив Подоляк.

Нагадаймо, президент Володимир Зеленський назвав регіони України, які найбільше потребують посилення ППО. За його словами, проблеми є в областях, які мають спільний кордон з РФ і Білоруссю, у прифронтових містах, таких як Запоріжжя, Херсон, Дніпро та на Донецькому напрямку.