"Єдиний мій гріх після Майдану": Вітовська висловилася про серіал "Останній москаль", у якому грав росіянин Скрипко та зрадниця Безрук



Читать на русском

"Єдиний мій гріх після Майдану": Вітовська висловилася про серіал "Останній москаль", у якому грав росіянин Скрипко та зрадниця Безрук

Відома українська актриса Ірма Вітовська зізналася, що єдине, про що вона шкодує у своїй кар’єрі, – це зйомки у серіалі "Останній москаль" (1+1). Проєкт відверто можна назвати інструментом насадження комплексу меншовартості українців, проте, окрім цього, головну роль у ньому виконав росіянин Ігор Скрипко, а однією з ключових акторок була українка-зрадниця Галина Безрук.

Скрипко зараз ігнорує повномасштабну війну в Україні, як і Безрук, яка зрадила батьківщину заради кривавих рублів і життя в Москві. Вітовська ж не приховує, що зйомки у серіалі – це її "несвідомий гріх" та "помилка". Своїми думками вона поділилася в інтерв’ю "РБК-Україна".

За словами актриси, вона не читала сценарій "Останнього москаля" повністю, а ознайомилася лише зі сценами зі своєю участю.

 qhtiqzuitdiqerant

"Після Майдану єдиним своїм несвідомим гріхом вважаю "Останній москаль", знятий у 2015 році. Я не читала сценарій повністю, а лише свої сцени, які були прив’язані локально до одного виконавця, і мене вони не налякали. Це була моя помилка", – прокоментувала Вітовська.

Зірка наголосила, що вже у другому сезоні її в серіалі не було – вона відмовилася від зйомок, за що була "покарана". А зараз Вітовська, як запевнила вона сама, взагалі відмовляється від усіх комедійних проєктів. Каже, що не готова грати такий матеріал у нинішніх реаліях.

"До того часу на каналі сиділа команда, яка озвучила інші проєкти і оголосила, що я покарана за цей вчинок. Тоді на телебаченні культивувалися такі речі. Якщо ви не виконуєте якусь програму, ви можете бути в репресії – вас не будуть знімати всі продукти цього каналу... Я зараз відмовляюся від усіх комедій, тому що не бачу внутрішнього відлуння, що я готова грати цей матеріал. Я чесна актриса, я ніколи не йду грати, якщо мені щось не хочеться", – прокоментувала знаменитість.