Вночі окупанти обстріляли Запоріжжя 6 авіаційними ракетами та 16 ракетами ЗРК-300 з районів Мелітополя та Бердянська —



imageproxy

Російські окупанти в ніч проти 9 жовтня завдали удару по Запоріжжю 22 ракетами, повідомляють «Українські відомості» з посиланням на Повітряні сили ЗСУ. Зазначається, що вночі виявили шість бомбардувальників Ту-22М3, які працювали з аеродрому Рязань, та сім Су-35 — з аеродрому Маринівка.

Об этом сообщает Тема РУ



Запоріжжя атакували літаки з окупованих територій — з районів Мелітополя та Бердянська випустили чотири крилаті ракети Х-22 з Ту-22М3 та дві керовані авіаційні ракети Х-59 із Су-35. Також по місту випустили 16 ракет із ЗРК С-300.


2


У Запоріжжі збільшилася кількість загиблих та поранених внаслідок ракетної атаки по житловим будинкам. Ворог скерував по спальному району міста ракети Х-22 та Х-59.


Зруйновано приватні будинки та під’їзді в 9-поверховому будинку. Кількість загиблих та поранених постійно змінюються. Серед них багато дітей.


Як повідомив заступник голови ОП Кирило Тимошенко, внаслідок ракетного обстрілу міста загинуло 13 людей, серед них 1 дитина. Поранено – 89 мирних мешканців, серед них 11 дітей.


На цей час тривають рятувально-пошукові роботи. Продовжують людей діставати з-під завалів. Існує загроза повного руйнування будинку.

Источник: Компромат