31.12.2016: у Маріуполі встановили радар розробки США / архівні факти —



Мариуполь радар США=

Президент Порошенко повідомив, що в Маріуполі встановлена перша система раннього виявлення цілей для контролю за кордоном. Завдяки новій системі українські війська контролюють територію на відстані до 50 км в кожну сторону

Об этом сообщает Устав



“Прикладом того, як ми просуваємося, є оновлений пост технічного спостереження “Маріуполь”. Його оснащено новітньою системою раннього виявлення, попередження та ідентифікації цілей. Знаходимо будь-яку повітряну, надводну мету, треба буде – і плавця знайдемо. Ця система Aeors – спільна українсько-американська розробка, яка виготовлена на одному з підприємств “Укроборонпрому” за рахунок допомоги наших американських партнерів, інвестицій наших американських партнерів”, – заявив Президент.


Мариуполь радар США-

Ця система, яка здатна відстежувати до 200 цілей одночасно, дозволить підвищити ефективність реагування українських військ на кордоні. Ще п’ять таких комплексів будуть інтегровані в єдину систему виявлення надводної та повітряної обстановки в акваторії Чорного моря, Азовського моря, басейну Дніпра та Дунаю.


PS


Все бачив потужний американський радар, а от як россійська армію оточувала Маріуполь під час збройного нападу-2022, не побачивЯкі вже там 200 цілей одночасно!

Источник: Руспресс