Поліцейський начальник Манасян відчув себе "богом": після ганебного хамства карма наздогнала швидко

Поліцейський начальник Манасян відчув себе "богом": після ганебного хамства карма наздогнала швидко


Манасян, фото з вільних джерел

Співробітник Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Віталій Манасян потрапив у скандал у київському ресторані Good Wine. Він зайняв стіл, який вже раніше був заброньований іншими відвідувачами, і влаштував скандал.

Максим Шкіль, голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців, розкрив деталі конфлікту у київському ресторані. Він повідомив, що Віталій Манасян, підполковник поліції, зайняв його раніше заброньований столик.

"Незважаючи на те, що стояв резерв, ми підійшли і ввічливо пояснили, що стіл заброньовано. На що матом почули: "Вы две дуры, здесь сидеть буду я", — розповіли працівниці ресторану.

Поліцейська форма,фото з вільних джерел

Поліцейська форма,фото з вільних джерел

Шкіль поділився інцидентом, який стався в ресторані Good Wine у Києві. За його словами, він заздалегідь забронював стіл, але коли прийшов до ресторану, то дізнався від адміністраторів, що стіл вже зайнятий іншою особою.

Ця особа, якою виявився Віталій Манасян, відмовилася звільняти стіл, висловлюючись грубою лайкою та погрожуючи. Інші відвідувачі, які спостерігали за ситуацією, почали критикувати його поведінку, на що супутниця Манасяна реагувала загрозами, стверджуючи їх впливовість.

Ресторан Good Wine, фото з вільних джерел

Ресторан Good Wine, фото з вільних джерел

Максим Шкіль також зазначив, що Манасян регулярно відвідує цей ресторан, говорить переважно російською мовою і їздить на дорогому автомобілі Audi RS 6.

Ситуація викликала гнів серед людей, і після публікації деталей конфлікту у соціальних мережах керівництво Національної поліції України вирішило звільнити Манасяна через його неприпустиму поведінку, яка не відповідає стандартам поведінки поліцейських і паплюжить їхню репутацію.

Нагадаємо, що "Антимайданівець" та одеський "регіонал": в Агентстві закупівель Міноборони України знайшли зрадника

Крім того, Знай.ua повідомляв, Полякова між Україною і стейком від захисника Фрідмана обрала вечерю — блогер