«Укрзалізниця» обіцяє подбати про дітей загиблої внаслідок ракетного удару співробітниці



Під час російської ракетної атаки в Дніпропетровській області загинула одна співробітниця «Укрзалізниці», ще семеро залізничників зазнали поранень під час виконання службових обов’язків. Про це 19 квітня повідомляє пресслужба перевізника.

«Із сумом повідомляємо, що загинула Оксана Стороженко, чергова по будинку локомотивних бригад. У неї залишилися двоє синів 17 та 15 років. Висловлюємо щирі співчуття рідним Оксани та зобовʼязуємося забезпечити фінансову та соціальну підтримку її дітям. Також надамо допомогу всім пораненим залізничникам та їхнім родинам. Наразі їхній стан стабільний, вони отримують необхідну медичну та психологічну допомогу», – ідеться в повідомленні.

Унаслідок здійсненої російськими військовими ракетної атаки вокзал станції Дніпро на кілька годин зупиняв свою роботу, тимчасовими кінцевими зупинками були Нижньодніпровськ та Горяїнове. Після 9:00 вокзал Дніпра відновив роботу, а пасажирам, які не змогли потрапити на свій рейс через обстріл, залізничники віднаходять місця в інших поїздах потрібного напрямку впродовж доби – посадка можлива по квитках на попередній рейс.

Форум