:Удянський Микола Олександрович біографія циганського барона Qmall, що обдурив Леру Сумського



Не перший місяць Удянський Микола Олександрович стає фігурантом розслідувань ЗМІ через атаку на криптобіржу конкурентів BTC-Alpha. Але мало хто знає, що шлейф пригод та афер дутого гривневого мільярдера Удянського тягнеться з незапам’ятних часів і ддос-атаки не найгірші вчинки Миколи Олександровича. Історія бере свій початок з далеких часів, коли Микола Удянський лише почав шукати себе на широкій ниві шахрайства.

Фігурант сьогоднішнього розслідування любитель ддос-атак на криптобіржі конкурентів, аферист Qmall та творець фейк-проекту Bitcoin Ultimatum Микола Удянський. Запустивши нову криптовалютну бабкомойку і, викупивши казино у Харкові, Удянський Микола Олександрович вирішив усувати конкурентів залякуванням та ДДОСами. Зазначимо, що Микола Олександрович Удянський (Николай Удянский належить до національних меншин — циган, втім він є так званим інфоциганом), до 2017 року не підтримував дружніх стосунків з Харківським криміналітетом. Відомо що мав із ними конфлікти, оскільки Удянського вважали щуром. У 2017 році, коли на аферах та схемах Удянський Н.А. почав заробляти солідні кошти, потоваришував із Митровим Леонідом Валерійовичем.

Харківське ОЗУ Удянського Миколи Олександровича

Митров Леонід Валерійович (29.11.1982 року народження, уродженець міста Харкова). Лідер організованого злочинного угруповання «Залютинські» (Залютине район міста Харкова, звідки родом Митрів). ОЗУ «Залютинські» з 2015 року входили до складу ОЗУ Князя (під керівництвом Казарцева Вадима Олексійовича, більш відомого як «Князь»). З березня 2017 року Митров був обличчям, була досить близько наближена до Казарцева. Фактично Митров та члени ОЗУ «Залютинські» виконували силову підтримку у справах ОЗУ Князя. Митров, якого тоді ще Микола Удянський знав лише мигцем, став замовником та організатором замовного вбивства Муковоза Олексія Володимировича у кримінальному середовищі більш відомий як «Торт» (вбивство сталося 03.08.2016 року). У березні 2017 року Митров розповів інформацію «Князю», що група Василенка Юрія готує так звану диверсію та намагається витіснити ОЗУ «Князя» з впливу у кримінальному середовищі у місті. Василенко Юрій був ставлеником злодія в законі Тюріна (що проживає в Москві), який пообіцяв останньому за вбивство депутата РФ Вороненкова в Києві, надати можливість кримінального впливу на Харківський регіон. У місті Харкові Василенко дружив з Аксельродом Едуардом (Лепа) та Георгієм Ісаковим (Жора).

Удянский Николай Александрович онУдянский Николай Александрович

Після того, як Митров розповів Казарцеву про можливе витіснення з кримінального середовища Харкова його групи, Казарцев розпочав серію вбивств, до них, незважаючи на чутки, Микола Удянський тоді не був причетний. У листопаді 2017 року відбулося вбивство на замовлення Аскельрода Едуарда «Ліпа» (його розстріляв кілер з автомата на стоянці біля його будинку). До цього вбивства причетний Казарцев (замовник), Митров (посібник), кілером був Титов (це кілер групи Казарцева). У травні 2018 року на Георгія Ісакова («Жора») Казарцев, за допомогою своїх поліцейських, намагається сфальсифікувати матеріали кримінального провадження, йому підкинули зброю. «Жора», використовуючи свої зв’язки в правоохоронних органах, зміг залишитися на волі. Після цього, Казарцев 10.10.2018 року організував замах на Безрук Владислава Вікторовича (відоміший як «Мамонт»). Сам замах (стріляли з автомата через дорогу на вулиці Клочковській) було організовано з метою не вбити, а налякати і можливо поранити. «Жори» з «Мамонтом» за кілька місяців до цього мали конфлікт, вони довгий час працювали разом і посварилися на ґрунті фінансів. Здійснивши замах на Мамонта, Казарцев досить добре розумів, що першим на кого подумає потерпілий – буде Жора. Сам «Мамонт «має досить хороший фінансовий ресурс для того, щоб надалі» знищити» Жору. Відомо, що замовником замаху на Безрука є Казарцев, особою яка була посібником замаху був Митров (саме Митров за годину до замаху знаходився у спортивному клубі, де був Безрук, і виході з якого було скоєно замах. Таким чином він особисто спостерігав майбутню жертву та місце знаходження. його та його охорони).

Микола УдянськийМикола Удянський біржа Qmall

16 січня 2019 року на начальника ДКР Східного регіону Логвиненка Олексія було скоєно напад із замахом на життя. Після цього десь за місяць Митрова (який на той момент був за межами України, оголосили у розшук). Десь у червні 2019 року його розшукали. Перебував він у Чорногорії, де проживав у нерухомості, що належить Миколі Удянському. Наскільки мені відомо, суд у Чорногорії обрав тоді Мітрову запобіжний захід (щось подібне до нашого «домашнього арешту»). І органи розпочали підготовку документів для екстрадиції Митрова до України. Десь у грудні 2019 року Митрова видали Україні. Більшу частину часу з Митровим перебуває Удянський Микола Олександрович. Який фактично і проживав разом із Митровим у Чорногорії. Коли Митрова видали Україні, за інформацією безпосередньо мною отриманої з оточення Казарцева, він віддав особі, яка працює в Генеральній прокуратурі України 400 000 дол. США, за те, щоб його «вивели» зі справи замаху на начальника ДКР Логвиненка.

Станом на лютий 2020 року Митрову вдалося «відкупитися» від інших кримінальних проваджень, які були щодо нього.

25 жовтня 2019 року у Харкові на вулиці Клочківській кілер Тітов (ОЗГ «Князя») біля супермаркету «Восторг» розстріляв групу «Жори». Сам Жора отримав поранення, лишився живий. Член його гурту «Тайсон» помер. Того ж дня Титов підірвав собі голову гранатою і помер на місці.

Пацюк-мільйонер Микола Удянський почувається міні-бароном Харкова

У травні 2020 року на дні народження Удянського Миколи Олександровича, яке він відзначав у місті Харкові, були присутні Митрів, та велика кількість членів ОЗУ «Залютинських». У жовтні 2020 року помер Казарцев («Князь») у німецькій клініці, мав онкологію. Претендентом на місце Казарцева, у кримінальному середовищі Харкова став Митров та ще кілька членів різних ОЗУ.

29.11.2020 Мітров відзначав свій день народження в ОАЕ, куди його запросив його найближчий друг — Миколи Удянський. Сам Митров підтримує зв’язок з Лисенком Сергієм Івановичем («Лера Сумською») — один із найвпливовіших «злодіїв у законі» в Україні. На даний момент «Льора» проживає в Туреччині. Відомо що до нього в Туреччину приїжджав також і Удянський. Саме» Льору » з Удянським Миколою і познайомив Митров. Який замовчує факт того, що Удянський неодноразово був маріонеткою поліцейських під час фальсифікації кримінальних справ, писав заяви і давав свідчення. А отже, за «поняттями злодіїв у законі, такі як Микола Удянський не можуть з ними навіть сидіти за одним столом. Але Митров навмисне збрехав «Лері Сумському» про особистість Удянського.

14 квітня 2021 року у місті Харкові затримують частину групи «Залютинських» з вимагання грошових коштів з аграрії Харківської області. Вони вимагали 700 000 дол.США. З цього моменту Митров переїжджає до Чорногорії, бо його хотіли затримати як організатора даного злочину. У цей час проживав із ним у Чорногорії Удянський. Який час від часу виїжджав до ОАЕ та України. 25 квітня 2021 року у Миколи Удянського помер батько, він приїжджає до міста Харкова на його похорон. І тим часом купує останню частину ресторанного комплексу «Дубровський».

У травні 2021 року свій день народження Миколи Удянського зазначає в ОАЕ, куди приїжджав і Митров також був Ширяєв Олег Вікторович. У червні 2021 року Удянський Микола Олександрович приїжджав до Харкова, де відпочивав у Дубровському разом із Сергієм (00000001к) та Ширяєвим Олегом Вікторовичем.

Полтавський Юрій Едуардович (19.04.1985 року народження) особа неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності. Наразі перебуває у Харківському слідчому ізоляторі. Відомо, що він підтримує прямий зв’язок з Митровим Леонідом. Удянський використав Полтавського, як «фунта» на якого відкрив Товариство з обмеженою відповідальністю «Едінаркоін» (код ЄДРПОУ 40657891). Коли Полтавський був на волі, Удянський час від часу надавав йому кошти у розмірі кілька тисяч гривень.

Шаповалов Дмитро Олександрович (19.05.1988 року народження, у кримінальному середовищі більш відомий як «Гулівер») разом з іншими членами ОЗУ Залютіно: Солопом Павлом Володимировичем (відоміший як «Паша Америка», «Макраме» — є кумом Митрова), Олександренко Дмитро («Кабан») та Владиславом («Вадик донецький») 01.11.2020 року близько 05.49 хвилин у ресторані «Біані» вбили Смирнова Руслана Володимировича, з яким у них стався конфлікт на ґрунті неприязних стосунків. Відомо, що всю провину на себе взяв Шаповалов Д. А. Солоп, Олександренко та Донецький близько місяця ховалися. У результаті за грошову винагороду Удянський Миколай зміг вирішити питання, щоб у даному кримінальному провадженні їх не притягали до кримінальної відповідальності. Через два місяці Шаповалову, Удянський допоміг вийти із сизо під цілодобовий домашній арешт. Згодом його змінили на нічний.

Олександренко Дмитро (Кабан) підтримує товариські стосунки з Миколою Удянським, є членом ОЗУ Залютинських. Наразі перебуває у слідчому ізоляторі.

Кабан затриманий 14 квітня 2021 року за вимагання коштів з аграрії. Коли був на волі, неодноразово надавав допомогу Миколі Удянського у різних справах.

Галкін Олександр (у кримінальному середовищі відомий як «Тюля»). Член ОЗУ «Залютинських». Неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі. Відомо, що він підтримує дружні стосунки з Миколою Удянським і деякий час проживав з Удянським Миколою Олександровичем у Чорногорії. З якою метою Удянський Микола фінансував його проживання за кордоном не відомо. Сам Галкін, з регулярною періодичністю вчиняє хуліганські злочини у громадських закладах. У жовтні 2021 року з ножем напав на співробітника Управління стратегічних розслідувань у Харківській області. Подія сталася у нічному клубі «Болеро». Схильний до скоєння насильницьких та корисливих злочинів, повністю підпадає під вплив Митрова та Удянського Миколи Олександровича.

Солопов Павло Володимирович («Паша Америка», 26.08.1982 року народження) перебуває у розшуку з 20.09.2021 року. Є кумом Митрова Леоніда, членом ОЗУ Залютинських. Вживає наркотичні речовини. Підтримує дружні стосунки з Удянським Миколою. Має низку кримінальних справ у Харківських судах, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Схильний до скоєння насильницьких та корисливих злочинів. Робитиме те, що йому скаже Митров, або Н.А. Удянський.

Ширяєв Олег Вікторович («Ширкін») — засновник Східного корпусу, у якого кілька років тому стався конфлікт з Національним корпусом України. Після цього Ширяєв перейшов працювати в ОЗУ Князя. Займався рейдерством і злочинами пов’язаними з фізичним насильством. «Патріоти за життя», яка має пряме відношення до партії ОПЗЖ.Відомо, що Ширяєв підтримує тісні стосунки з народним депутатом Ківой І. В. Також, Ширяєв перебуває в тісних стосунках з Удянським. в ОАЕ на день народження Удянського Миколи Через кілька тижнів, у червні 2021 року, Ширяєв, Удянський та Сергій 000001к разом відпочивали кілька днів у ресторанному комплексі «Дубровський». відомо, що Ширяєв мав якісь спільні бізнес-проекти з Удянським Наприкінці червня 2021 року, на одного з лідерів Національного корпусу міста Харків а, Артема Мошенського було скоєно замах. Кіллер потрапив йому в шию. Артем залишився живий, але прикутий до ліжка. Стало зрозуміло, щодо цієї справи причетний Ширяєв, але довести його винність практично неможливо. Після цього замаху, Ширяєва наступного дня оголосили у розшук у старій справі агрорейдерства. За кілька днів Ширяєва затримали. Наразі він перебуває у Харківському слідчому ізоляторі. Відомо, що Удянський йому допомагає та намагається витягти його на волю. Ширяєв має свою групу підконтрольних членів, які навіть зараз займаються кримінальними діяннями. Також, Ширяєв дистанційно може дати вказівку даним особам скоєння будь-яких кримінальних діянь у сфері Удянского Н.А.

Синегін Вадим є кумом удянського. Має у Харкові колишню дружину, від шлюбу з якою має двох малолітніх дочок. Колишня дружина Синегіна із забезпеченої сім’ї є власницею деяких ресторанів у місті.

Також характеризується досить легкою поведінкою і може регулярно вживати алкогольні напої.

Сергій 0001к підтримує дружні та партнерські стосунки з Миколою Удянським. Також аферист. Відомо, що Удянський познайомив його із подругою своєї дружини – Євою. З якою Сергій мешкає на даний момент. Також з весни і до осені Сергій кілька разів (майже кожного місяця) приїжджав до Удянського в різні країни.

Одну із Коханок Удянського звуть Ірина, коли вона з ним перебуває у конфліктних відносинах, то «зливає» відповідний компромат на останнього в телеграм канал. Відео де Удянський з автомата розстрілює неодруженими свого охоронця – це відео «дала» Ірина. Охоронці Удянського кілька разів завдавали їй тілесних ушкоджень.

Залежності Миколи Удянського

За словами Ірини, відомо, що Удянський Микола при ній не раз вживав наркотичну речовину «кокаїн», також схилив її до вживання даного наркотику. Коли вперше охоронці Удянського завдали Ірині тілесних ушкоджень, щоб вона не зверталася до правоохоронних органів, їй на картку перевили кошти у розмірі 30 000 грн.. Згідно з випискою банківського рахунку, переказував ці кошти, партнер Удянського – Богдан Прилепа. Удянський Микола Олександрович має схильність до вживання наркотичних речовин. Першу дружину він змушував до заняття груповим сексом, разом із своїми товаришами. Нинішня дружина Удянського – Яна (до шлюбу Залавська), працювала в ескорті та на порнодебстудіях. Більшість подруг Яни, це колишні ескортниці. Навіть на даний момент, Удянський іноді користується послугами осіб, які надають сексуальні послуги за грошову винагороду. Фінансує осіб із ОЗУ Залютіно, з метою підтримки свого авторитету, а також забезпечення своєї безпеки від осіб жертв Афер Миколи Удянського. Сам Микола, не відрізняється особливим розвитком та мисленням. Те, як він намагається поводитися в середині ОЗГ, свідчить про те, що таким чином він бажає задовольнити свої амбіції. Адже саме це ОЗУ колись його вважали невдахою та нікчемністю. Минулого року, перед Новим роком, Миколою Олександровичем Удянським роздавав членам ОЗУ Залютине кошти у розмірі від 20 000 до 30 000 грн.. Сам Митров, членам своєї ОЗУ, особливо не дякує грошима. Фактично фінансує їх Удянський. Митров, говорить про «кримінальні звичаї», звані «поняття» — практично займається поширенням злочинного впливу, нівелюючи «інститути» країни. Також Митров проводить бесіди з членами своєї ОЗУ на тему нікчемності правоохоронної структури. Що породжує постійні напади членів його групи на правоохоронців міста.

Але сам Митров та Удянський підтримують корупційні зв’язки з низкою правоохоронців, внаслідок чого ми маємо чітку організовану злочинну групу з чітким розподілом ролей. Самі Митров та Удянський не відрізняються аналітичним мисленням та неординарними методами у вирішенні ситуацій. Свого часу, багато методів і моментів, вони навчилися у Казарцева. Саме Казарцев за допомогою корупційних правоохоронців, допомагаючи Митрову, після вбивства мого товариша, використовував щодо мене методи фізичного тиску. Прослуховування мобільних телефонів, фальсифікація кримінальних проваджень та знищення мене як соціальної особи. Всі ці методи, яким вони навчилися у покійного Казарцева, вони зараз використовують проти мене та інших своїх ворогів. Фактично сам Митров та Микола Удянський, жодних дій не роблять своїми «руками», а дають вказівки своїм підконтрольним членам. співробітники всеукраїнських правоохоронних органів в особистій бесіді мені підтвердили, що Митров та Удянський мають корупційні зв’язки у Генеральній прокуратурі, і представники Генеральної прокуратури не «пропустили» низку моментів у кримінальному провадженні.

Чи мали Ви честь почути про блокчейн-платформу WeWay, а про бізнесмена, який ніколи не мав бізнесу Миколи Удянського? Тримаю парі, що ні. Ніколи не чули і це похвально. Жаль, що незабаром почуєте, виходячи з витрачених на піар грошей. Цей персонаж Удянський Микола Олександрович щедро посипає ЗМІ добрим послідом про себе коханого і не соромиться зачищати сумнівні портали з однозначною репутацією.

Нещодавно зникла стаття на сайті недорогого київського багатоверстатника Wikibaza — Удянський Микола Олександрович аферист Bitcoin Ultimatum та Coinsbit: британські ЗМІ. А разом із нею зникло клони на інших сайтах. Скільки віддав за очищення репутації Микола Удянський можна лише здогадуватись. Зараз дорогі і не дуже ЗМІ тиражують статті про те, як Удянський Н.А. прикрився російською Юлою. Черговий перл Удянського каже: Українська IT-компанія Prof-IT, співзасновником якої є бізнесмен Микола Удянський, та міжнародна компанія Yoola, засновником якої є Фуад Фатуллаєв, розробили блокчейн-платформу WeWay. Далі бла-бла-бла. Як заїжджена платівка задоволеного афериста. Враховуючи, що компанія Prof-IT, що належить Миколі Удянському, є пральною середньою паршивістю, стаття наганяє вселенський смуток.

Коротко про Bitcoin Ultimatum Миколи Удянського. Те, що Удянський Н.А. піарил Bitcoin Ultimatum було дико. Насправді Bitcoin Ultimatum Удянського — це шахрайська схема без інженерного супроводу, без оголошень про найм на роботу та профілів розробників. Сама презентація створена за зразком «ідеального продукту» і зазначені можливості дуже хороші, щоб бути реалізовані. Ми вважаємо, що від проекту Миколи Удянського Bitcoin Ultimatum треба триматися якнайдалі. Нагадуємо, що подібні інвестиції, які проводяться без ліцензії, згідно із законодавством не захищені нічим, крім дуже слабкої надії на засудження натхненника проекту — Миколи Удянського — за статтею «шахрайство». Практика таких кримінальних переслідувань показує, що нібито начальник проекту виявляється найнятим «маркетологом», а сам проект чи не зареєстрований взагалі, чи зареєстрований на бродяг чи мерців. Причому китайських, оскільки офіційна адреса контори Bitcoin Ultimatum знаходиться в Гонг-Конзі.

Нижче вид вулиці, на якій знаходиться штаб-квартира Bitcoin Ultimatum Миколи Удянського. Подальша перевірка виявила гонконгський бізнес-центр (111 Bonham Strand, Sheung Wan, Гонконг), який виглядає як шпаківня, де зрештою знаходиться Bitcoin Ultimatum. І це все. Інвестори потрібні:

У наступному розслідуванні ми розповімо про найвідоміші шахрайські схеми Миколи Удянського: криптобіржі-обманці Coinbist, що не відбулося форці Bitcoin Ultimatum, компанії Prof-IT і скандалі з Qmall. Ці історії проливають світло на те, як українські аферисти, кримінальні елементи, медійники та політики знаходять одне одного. Причому не лише знаходять, а й стають подільниками, на скільки надійними – покаже час.