Сербські найманці збунтувалися через "утиски" і записали жалісливе звернення до Путіна



Читать на русском

Сербські найманці збунтувалися через

Сербські найманці збунтувалися через "утиски" і записали жалісливе звернення до Путіна

Сербські найманці, які у складі російської окупаційної армії воюють проти України, поскаржилися диктатору Володимиру Путіну на скотське ставлення з боку російського командування. Бойовики розповіли про погане ставлення офіцерів 119-го парашутно-десантного полку ЗС РФ та попросили перевести їх до іншого відділення.

Загарбники видали, що їх використовують як гарматне м’ясо і змушують ходити на штурми позицій українських військових лише з одним автоматом. Відеозвернення воєнних злочинців у російській соцмережі "Вконтактє" оприлюднив сербський найманець Деян Берич, який нещодавно став довіреною особою кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Найманці попросили кремлівського вбивцю, щоб їх перевели до будь-якого іншого підрозділу і додали, що готові піти на найскладніший напрямок фронту, аби не страждати від командування 119-го парашутно-десантного полку ЗС РФ.

Також бойовики поскаржилися диктатору, що, крім автоматів, їм не видають жодного озброєння, при цьому змушують іти штурмувати українські позиції.

Примітно, що сербський найманець Деян Берич видалив відеозвернення бойовиків зі своєї соціальної мережі. Крім того, він заявив, що військова прокуратура РФ нібито відреагувала на скотське ставлення до найманців і намагається вирішити ситуацію.

Проте ще кілька днів тому сам Берич записував звернення, в яких скаржився, що командири нічим не забезпечили сербських бойовиків. Після того, як найманці відмовилися виконувати накази росіян, їх оголосили дезертирами, змусили ночувати на морозі, а потім побили.