Рашисти обстріляли Харків та Козачу Лопань, є поранені



Російські загарбники в суботу, 16 вересня, завдали п’ять ракетних ударів по Холодногірському району Харкова. Про це розповів голова обласної військової адміністрації Харківської області Олег Синєгубов.

«За попередньою інформацією медиків, поранені 5 цивільних, стан потерпілих – легкий та середній, загрози життю немає», – зазначив голова ОВА.

За словами місцевої влади, екстрені служби продовжують ліквідовувати наслідки влучань. За даними медиків, стан постраждалих — легкий і середній, їхнє життя поза небезпекою.

Вибухи в Харкові сьогодні пролунали близько о 11:10, після чого в регіоні та низці інших областей оголосили повітряну тривогу. Тоді ж Повітряні сили ЗСУ попередили й про ризик застосування балістичного озброєння російськими військами.

Також сьогодні рашисти обстріляли Козачу Лопань з артилерії. Про це повідомив голова Дергачівської військової адміністрації В’ячеслав Задоренко.

За його словами, росіяни завдали по селищу близько 15-ти ударів. У населеному пункті пошкоджено щонайменше 5 будинків, магазини та лінії електропередач.

Наразі на місці працюють профільні служби, які ліквідовують наслідки обстрілів і відновлюють електропостачання.

«Аргумент»