БЕБ на Одещині вилучило тютюнові вироби на суму понад 31 млн грн



БЕБ на Одещині вилучило тютюнові вироби на суму понад 31 млн грн

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області вилучили кальянний тютюн іноземного виробництва без марок акцизного збору на загальну суму понад 31 млн₴

Об этом сообщает Компромат ГРУПП

У ході проведених обшуків складських приміщень на території промзони у передмісті Одеси виявлено понад 279 тисяч пачок та 702 банки тютюну.

Подальша незаконна реалізація продукції планувалася не лише на території Одеської області, а й по всій Україні. Гуртом та у роздріб через інтернет-сайти, телеграм-канали та торгові точки.

На території цих же приміщень напередодні детективами було викрито масштабне виробництво повного циклу контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів. Схему з виробництва парфумерії здійснювала організована злочинна група осіб, до складу якої входили уродженці Сирійської Арабської Республіки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару організованою групою з завданням матеріальної шкоди в особливо великому розмірі) здійснюють детективи Територіального управління Бюро в Одеській області за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури та оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань НПУ в Одеській області.

Також нагадаємо, що детективи Бюро економічної безпеки України спільно з детективами Територіального управління БЕБ у Львівській області провели обшуки на території однієї з тютюнових фабрик.

Джерело

Источник: Конфликты РУ