Антикремлівська коаліція вже складається з 54 країн, - Резніков



Читать на русском

Антикремлівська коаліція вже складається з 54 країн, — Резніков
Антикремлівська коаліція вже складається з 54 країн, — Резніков

Міжнародні партнери та союзники рішуче налаштовані на перемогу України у війні, яку розв’язала Росія.

Об этом сообщает Компромат

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на заяву міністра оборони Олесія Резнікова в ефірі одного з українських телеканалів.

"По суті, антикремлівська коаліція вже складається з 54 держав. Стільки делегацій було під час зустрічі спочатку на полях "Рамштайну", — зазначив чиновник.

За словами Резнікова, оскільки це відбувалося у Брюсселі, то окрім зустрічі в рамках "Рамштайну" там ще була зустріч міністрів оборони країн НАТО. Україну було запрошено як гість на почесному місці.

"Якщо хтось думає, що є синдром втоми від України, від війни, то це не так. Наші партнери налаштовані дуже, дуже, наголошую, дуже рішуче. Налаштовані на нашу перемогу. Це абсолютно інші настрої, ніж рік тому. Сьогодні всі вірять у перемогу України, усі бажають цієї перемоги", — зазначив голова Міноборони.

Чиновник наголосив, що весь світ надихається героїзмом наших захисників та захисниць, громадянських, усіх українців. І хоче бути співавтором нашої перемоги.

Крім того, Резніков запевнив, що під час засідань "Рамштайну" жодних політичних питань, у тому числі і щодо переговорів з Росією, не обговорюються.

"Від слова "зовсім". Обговорюється допомога Україні зброєю, запуски ВПК, щоб вони робили снаряди, зброю, поповнювали свої склади, щоб покращити наші здібності, і всі розуміють, що нам треба йти в контрнаступ. Усі розуміють, що нам потрібно зупинити росіян , що нам потрібно звільнити тимчасово окуповані території", – додав міністр.

Источник: Слон РУ