ДТП на Полтавщині: легковик з’їхав у кювет і врізався в дерево, є загиблі



Читать на русском

ДТП на Полтавщині: легковик з’їхав у кювет і врізався в дерево, є загиблі

ДТП на Полтавщині : легковик з’їхав у кювет і врізався в дерево, є загиблі

Сьогодні, 1 січня, в селищі Нехвороща на Полтавщині легковик з’їхав у кювет та врізався в дерево, внаслідок чого загинув його водій та пасажир.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції Полтавської області.

Зазначається, що до відділення №3 (селище Нові Санжари) Полтавського районного управління поліції 1 січня близько 09:30 надійшло повідомлення від громадян, що в селищі Нехвороща в кюветі виявлено потрощений легковик, в якому знаходяться тіла двох чоловіків.

 queiqxeihuidrdant

«У ході проведення першочергових слідчих дій попередньо встановлено, що автомобіль ВАЗ 2109, під керуванням 21-річного жителя селища Нехвороща, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. На жаль, унаслідок зіткнення водій легковика та його 20-річний пасажир, житель Нехворощанської громади, загинули на місці події», — ідеться в дописі.

У поліції додали, що із понівеченого легковика чоловіків допомогли дістати рятувальники за допомогою спеціального обладнання. Тіла загиблих слідчі направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

За даним фактом слідчим підрозділом Головуправління поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.