Влаштовувався ремонтником: у Тетіївській громаді викрили злодія з Кривого Рогу

Влаштовувався ремонтником: у Тетіївській громаді викрили злодія з Кривого Рогу


Влаштовувався ремонтником: у Тетіївській громаді викрили злодія з Кривого Рогу

Поліцейські Київщини скерували до суду матеріали щодо крадія з приватних будинків , який влаштовувався на ремонти та викрадав майно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Білоцерківського РУП.

До поліції звернулися власники осель, які виявили в помешканнях зникнення особистого майна. Оперативники встановили, що житель Кривого Рогу приїхав на Білоцерківщину з метою підробітку та влаштувався на ремонтні роботи.

Перебуваючи в Тетіївській громаді, з одного будинку обвинувачений викрав електроінструменти, а з іншого – побутову техніку та опалювальні прилади. Загальна сума збитків становить майже 16 тисяч гривень. Майно ділок продавав одразу з будинків роботодавців, під виглядом своїх особистих речей.

Після скоєного чоловік поїхав на Дніпропетровщину та переховувався вдома. Оперативники встановили, що в момент крадіжок зловмисник відбував умовний термін покарання за аналогічний злочин. Згодом у суді йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури завершили досудове розслідування за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану та скерували матеріали до суду (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаймо, що на Київщині жінка поцупила скриньку з грошима для ЗСУ.