У РФ від суперниці Харлан вимагають відмовитися від "золота" Олімпіади



У РФ від суперниці Харлан вимагають відмовитися від

У РФ від суперниці Харлан вимагають відмовитися від "золота" Олімпіади

Колишній тенісист Андрій Чесноков жорстко розкритикував президента Олімпійського комітету Росії (ОКР) Станіслава Позднякова за заклики до повного бойкоту ОІ-2024. Фіналіст Кубка Девіса зажадав від чиновника закликати його дочку Софію Позднякову, яка є суперницею українки Ольги Харлан, відмовитись від двох золотих медалей Токіо-2020.

Про це Чесноков заявив у коментарі пропагандистському інформаційному агентству РІА "Новости". Ексгравець національної команди назвав дурними висловлювання Позднякова, який назвав російських тенісистів, які виступатимуть на Олімпійських іграх у Парижі, "командою іноагентів".

У Росії від суперниці Харлан вимагають відмовитися від  xdidzriruiqqhant

"Смішно чути такі речі. Ну якщо така справа, то його донька Софія має відмовитися від золотих олімпійських медалей у Токіо. Або сам Поздняков має закликати її здати нагороди. Треба було ще тоді вмовити її взагалі не їхати на Олімпіаду. А навіщо, якщо там також виступали без гімну, без прапора? Взагалі не розумію, навіщо висловлюватись у такому ключі. Особисто я радий, якщо хоч хтось поїде, а якщо ще й медаль вдасться завоювати, взагалі буде здорово. Для мене ці спортсмени – гордість країни", – сказав Чесноков.

У Росії від суперниці Харлан вимагають відмовитися від