$8,5 тисячі за оренду причалу: очільника ДП "Адміністрація річкових портів" затримали на хабарі



Очільника ДП ‘Адміністрація річкових портів’ затримали на хабарі

Директор ДП "Адміністрація річкових портів" отримав підозру за статтею про отримання неправомірної вигоди. Як стало відомо, очільник держпідприємства за хабар у 8500 доларів надав дозвіл на розміщення зони відпочинку та розважального комплексу на гідротехнічних спорудах Київщини. Вирішується питання обрання йому запобіжного заходу.

Про це у повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури. Відповідну інформацію також оприлюднила Київська обласна прокуратура.

"Був затриманий керівник ДП "Адміністрації річкових портів" на отримані неправомірної вигоди в розмірі 8500 доларів за укладання договору з експлуатації гідротехнічних споруд (причалів) в Київській області для організації місць відпочинку та розміщення малих архітектурних форм", — йдеться у повідомленні.

Очільника ДП ‘’Адміністрація річкових портів’’ затримали на хабарі

За даними слідства, підозрюваний повідомив представнику товариства що може надати йому дозвіл на розміщення розважального комплексу та зони відпочинку на гідротехнічних спорудах Київщини та столиці.

А власне вартість укладання псевдодоговору про надання послуг з експлуатації він оцінив у 8,5 тис. доларів США. Після одержання грошових коштів службовця затримали в порядку ст. 208 КПК України. До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаймо, раніше ми повідомляли про те, що директор держпідприємства вступив у злочинну змову з підлеглими і кількома ФОПами та підписав договір поставки модуля підсилення потужності для військового літака типу СУ-27 на суму 3,9 млн₴ Наразі його та спільників наразі тримають під вартою.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому Telegram-каналі та Facebook!