В ніч на 5 травня росія атакувала Харків "шахедами": зайнялися три приватні будинки, є поранений



Нічна атака на Харків

Після опівночі 5 травня, в ніч на Великдень, у Харкові пролунала серія вибухів — стало відомо, що росіяни вкотре застосували "Шахеди" для ударів по Харкову. Цього разу вдарили по Основ’янському району — постраждало тр житлові будинки, на місці здійнялася пожежа. Також відомо про одного постраждалого.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов у Telegram. Фото наслідків нічної атаки оприлюднило видання "Суспільне Харків".

"Влучення шахеда у приватний сектор Основ’янського району. Внаслідок удару загорілися три приватні будинки. Рятувальні служби оперативно працюють на місці події", — повідомив мер міста.

Начна атака на Харків

Як стало відомо журналістам Суспільного, які були на місці події, Власне дрон поцілив в землю поміж гаражами та житловими будинками, внаслідок вибуху зайнялися гаражі з автівками та господарчі споруди.

Начна атака на Харків

Повідомляється, що в результаті атаки щонайменше один чоловік, віком 60 років, зазнав поранень. Йому уламками побило голову, проте він відмовився від шпиталізації. Наразі на місці продовжується ліквідація пожежі.

Начна атака на Харків

Нагадаймо, що вчора, 4 травня мер Харкова Ігор Терехов повідомив про два прильоти російських ударних БПЛА по цивільній інфраструктурі міста, в результаті чого спалахнула масштабна пожежа, постраждала людина.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому Telegram-каналі та Facebook!